על מנת להוסיף הודעות בפורומים השונים יש להרשם ולבצע כניסה למערכת אם אינך רשומ/ה אפשר להרשם כאן ,על מנת להכנס למערכת לחץ כאן .
כבר תקופה ארוכה שיצא לי לקחת את הרכב שלי לטיפול ועברתי בין כמה מוסכים וכל פעם שחשבתי שהנה מצאתי מוסך אמין אז גיליתי שיכולתי להוציא מחירים טובים יותר או שסתם גבו ממני כסף מיותר. האם יש בכלל דבר כזה מוסך אמין, כזה שיגבה ממני כסף בצורה הוגנת וראויה ולא ינסה לסחוט אותי? כן אני מאוד אשמח לקבל פרטים עליו.
אני אישית מטפל במוסך טויוטה בדרום והם נותנים שירות מדהים ואני לא אחליף אותם גם עוד 30 שנה.
אחת מהסיבות שאני קונה טויוטה כל פעם מחדש זה המוסך הזה
אני חושב שכן.
תגיד אולי אתה יודע על קארטינג פה בארץ?
איך אתה יודע שגבו ממך יותר מידי כסף? אתה לא בעל המקצוע שמומחה בתיקון רכבים, או שכן? אני מאמין שכדאי לך להתחיל להיות מטופל במוסך שנראה שנותן שירות נעים ומקצועי ותמשיך איתם. ככה יכירו אותך יותר ואז תוכל לתת בהם אמון שהם עושים את עבודתם נאמנה. זה לא בנק דם טבורי שאתה באמת יכול להיות רגוע שאתה בידיים טובות לאורך זמן כי במקרה של מוסכים אין ממש תעודת אחריות לכל החיים אבל חייבים לנסות למזער סיכונים
אהלן כיום ניתן גם למצוא חנויות שמוכרות טבעות אירוסין מיהלומים והם אמינות
הכל תלוי בטבע האדם.
מי שמעוניין להשוות מחירים
הסרת שיער
הגדלת חזה
בתור מכונאי רכב עם ניסיון מקצועי של 20 שנה אני יכול לומר שאין כזה דבר מוסך אמין אבל יש בעל מוסך אמין!!!!
אחת הבעיות המרכזיות היא שתחום מכונאות הרכב הוא תחום סבוך ולא מובן לכל אדם מהשורה.
אני ממליץ לך בכל ביקור במוסך לשאול ולהתעניין במה נעשה ברכב ולמה נעשה כך תוכל לקבל תשובות ענייניות ולבדוק את בעל המוסך/מנהל המקצועי אצלו אתה מטפל.
תמיד קח בחשבון שתיקון של קלקול אחד אינו מחייב שהבעיה תיפתר היות ומנוע הוא כמו גוף האדם בו כל חלק קשור לשני.
בתור בעל מוסך חדש אני מבטיח לך שבניית יחסי אמון בין המוסך ללקוח זה דבר ראשון וחשוב ביותר כמו בכל מערכת יחסים.
שיהיה לך בהצלחה!
עובד בעסק המשפחתי יחד עם אבי ואחי ,המוסך הוקם בשנת 1973 בראשון לציון ונקרא "דלתא ראשון" נותן שרותים לכל כלי הרכב בפחחות צבע ומכונאות.אני עוסק בצבעות רכב 22 שנים בעל כתב הסמכה בצבע ,בנוסף עברתי השתלמויות מקצועיות בכל תחומי הצבע באנגליה,צרפת,גרמניה,איטליה,ופולין
מוסך גיל במודיעין,מוסך כללי-מכונאות,דיאגנוזה,חשמל,מיזוג,מכור לשטח. כ-15 שנים בתחום והיד נטויה
בית העסק:חטב יגאל שמאות התמחות:רכב פרטי ומסחרי עד 4 טון,ירידת ערך מסחרית מתן שרותי ייעוץ טכני(ראשוני חינם טל' או מייל) ותק:21 שנים מזה כ-11 כעצמאי בוגר קורס בוררים,מתן חוות דעת מומחה
התכנים והשירותים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר עצה, חוות דעת מקצועית, או תחליף להתייעצות עם בעל מקצוע. כל שימוש באתר או הסתמכות על תכניו ללא בדיקה מוקדמת תיעשה אפוא על אחריותם הבלעדית והמלאה של המשתמשים. נא לעיין בתנאי השימוש באתר."